Tuhannet kiitokset juuri Sinulle, sukellusseuramme jäsen!

Imatran Urheilusukeltajat Ry:n jäsenet ovat vuosien saatossa osallistuneet aktiivisesti monimuotoiseen sukellusseuratyöhön, ja mitä moninaisimpiin talkoisiin, joilla seuralle on kerätty erittäin tärkeää pääomaa. On myös muun muassa järjestetty monia erilaisia tapahtumia, kunnostettu tukialusta, ja huollettu niin alusta, kuin muutakin kalustoa. Niin tänä vuonna, kuin useana aikaisempanakin. Nyt onkin jo korkea aika kiittää kaikkia aktiivisia seuralaisia seuran eteen vuosien varrella tehdystä pyyteettömästä työstä!

Johtokunta haluaa tarjota seuralaisille pienimuotoisen illanvieton kiitokseksi aktiivisuudesta, ja siitä, että olette käyttäneet omaa aikaanne, ja tehneet todella paljon todella hienoja asioita sukellusseuramme eteen. Tulethan siis Sinäkin kanssamme saunomaan, istumaan iltaa, ja nauttimaan pientä suolaista iltapalaa, sekä muutamia seuran tarjoamia saunajuomia.

 

Aika: Lauantai 8.10.2016 klo 18 alkaen.

Paikka: Varpasaaren Kalastuspuiston sauna.

Ilmoittautuminen: Jani Rautiolle puhelimitse p. 0440 765 433 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään perjantaina 7.10.2016.

Otathan mukaasi: Saunomiskamppeet, ja tarpeen mukaan lisää virkistäviä juomia oman makusi mukaan.

Jos et nyt pääse paikalle, on se todella harmi, mutta toivottavasti tapaamme sinut taas tulevissa seuratapahtumissa. Muun muassa pikkujouluja suunnitellaan jo kovaa vauhtia, ja kutsut laitetaan pian tulemaan :)

 

Suurella kiitollisuudella,

Imatran Urheilusukeltajat Ry

Johtokunta