Seuran kesäleiri järjestetään seuran jäsenille tänäkin vuonna heinäkuussa, seuramme perinteisenä ajankohtana viikolla 30. 
Leirin kesto on maanantaista 25.7.2022 sunnuntaihin 31.7.2022.

Tervehdys Imatran Urheilusukeltajat Ry:n jäsen!

 
Tässä virallinen kutsusi yhdistyksemme sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kevätkokous pidetään lauantaina 23.4.2022 klo 17 alkaen Tainionkosken Tähden saunalla (Leiritie 8). Tämän viestin liitteestä löydät kokouksen esityslistan.

Koronarajoitusten mukaisesti emme valitettavasti tänä vuonna pysty järjestämään jo perinteeksi muodostunutta saunailtaa kokouksen jälkeen, kokouksen aikana kuitenkin tarjolla kahvia ja pientä suolaista. Koronarajoituksia noudattaen kokoustilaan mahtuu paikan päälle valitettavasti vain 20 henkeä, ja muutenkin esimerkiksi eri viranomaistahot suosittelevat vahvasti kokouksien järjestämistä hybridinä (lähi- ja etäosallistumismahdollisuus) aina kun se on mahdollista. Niinpä tarjoammekin tänä vuonna mahdollisuuden osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä Skypen kautta. Pääset etäyhteydellä mukaan helposti sähköpostilinkistä, jonka saat ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 13.6.2021 mennessä Marelle esimerkiksi tähän viestiin vastaamalla tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Maren tavoitat myös numerosta 0505487054. Muistetaan kokouksessakin turvavälit, kasvomaskit ja hyvä käsihygienia. Kasvomaskeja ja käsidesiä saatavilla myös kokoustilassa. Kokouksen esityslistan löydät tämän sähköpostin liitteestä.

paikka: Imatran kylpylä kokoustila Jääski (Purjekuja 2, 55420 Imatra) klo 18.30 alkaen)

Lämpimästi tervetuloa kaikki jäsenet!

 

Terveisin

Imatran Urheilusukeltajat Ry

 

Johtokunta

 

Kevätkokous 2021 esityslista (pdf)

Kutsu

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 10.12.2021 Tainionkosken Tähden isolla saunalla (Leiritie 8, 55420 Imatra) klo 18 alkaen.

Hei sukellusseuramme jäsen!

 
Noudatamme sukellusseuratoiminnassamme viranomaistahojen antamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Suomen hallitus on linjannut, että vallitsevasta koronatilanteesta johtuen ei sisällä tapahtuvaa aikuisten harrastustoimintaa voida avata kuin aikaisintaan elokuussa. Imatran Urheilusukeltajat Ry:n johtokunta on tämän johdosta joutunut tekemään päätöksen, että seuramme kesäleiriä ei valitettavasti tänäkään kesänä pystytä järjestämään. Olemme pahoillamme, ja toivomme, että vuosi 2022 olisi jo vähän helpompi.
 
Pohdimme myös koko ajan keinoja, joilla voisimme järjestää yhdistyksen kevätkokouksen niin, että kokouksessa pystytään noudattamaan mm. turvaväleistä ja kokoontumisrajoituksista annettuja ohjeistuksia. Lähetän kaikille jäsenillemme virallisen kokouskutsun heti, kun saamme johtokunnassa tehtyä suunnitelman kokouksen läpiviemiseksi turvallisesti ja ohjeistuksia noudattaen.
 
Ystävällisin terveisin
Mare & Imatran Urheilusukeltajat Ry:n johtokunta